New Treatments | Prozac 

Index of articles
Index | Archive | Search

Prozac

Wat is Prozac
Prozac is de merknaam voor fluoxetine hydrochloride. Dit is medicatie die gebruikt wordt om depressies te onderdrukken. Prozac werkt door de neurotransmitterbalans in de hersenen te herstellen dmv het verhogen van de hoeveelheid serotonine in de hersenen. Prozac geneest een depressie niet, maar onderdrukt de symptomen.

De echte oorzaak
Er wordt echter vergeten naar de oorzaak te kijken. Waarom kan het lichaam niet voldoende serotonine aanmaken. Volgens George Eby heeft dat met een simpel magnesiumgebrek te maken. Lees het volledige artikel over hoe je een depressie kunt voorkomen en onderdrukken door voldoende magnesium te gebruiken. Het verschil met prozac is dat magnesium geen neveneffecten heeft, terwijl Prozac die volop heeft. Een overzicht van de negatieve effecten van Prozac vind je hier: Prozac Survivors

Waarschijnlijk zorgt een parasiet ervoor dat er te weinig magnesium in het bloed aanwezig is. De parasiet eet de magnesium op, zou je kunnen zeggen. Door een zapper te gebruiken kan de parasiet gedood worden en kan een depressie echt genezen worden. Andere energy-medicine alternatieven zijn er ook.
Lees hier een verslag van een gesprek met een moeder waarvan de zoon van depressie genezen is.

En lees hier een introductie tot Energy Medicine

Revisie: 10 oktober 2002, EdPlease note: The information on this website is not a recommendation for treatment. Anyone reading it should consult his/her physician before considering treatment. The author and publisher can't be held responsible for anything. Use on your own risk.