New Treatments | Overzicht van interessante en objectieve gezondheid websites 

Index of articles
Index | Archive | Search

Overzicht van interessante en objectieve gezondheid websitesAlternatieve info over MS
Een site boordevol informatie over alternatieve behandelmethode voor MS. Zeker de moeite waard..

Atkins Dieet NL
De bedoeling van deze site is een ontmoetingsplaats te zijn voor diegenen die het dieet volgen, maar ook om de 'twijfelaars' voor eens en altijd over de streep te trekken.

Het koolhydraatarme dieet van Dr. Atkins begint in Nederlands steeds bekender te worden. Logisch, want het is een van de weinige di?ten die echt werkt en, wat misschien nog wel belangrijker is, ook vol te houden is!!

Atkins site: Nederlandstalig !
Het Atkins dieet wordt in Nederland helaas nog afgedaan als een idioot en ongezond verzinsel.

Vele mensen blijven hierdoor zitten met hun gewichtsproblemen.
Het Atkins dieet is een blijvende oplossing voor deze mensen, terwijl een tijdelijk dieet niet blijvend resultaat heeft en vaak de problemen alleen maar verergert.

Begin je reis naar de oplossing hier!
Op deze pagina vind je alles wat je zoekt over het Atkins dieet, dat is ontwikkeld door dokter Robert C. Atkins M.D., in de jaren '70, zoals beschreven in zijn boek: Dr. Atkins Nieuwe Dieet Revolutie, opnieuw uitgegeven in 1999.

DaanSpeak
In aanvulling op de reguliere media schrijft DaanSpeak artikelen die een blik werpen op het nieuws achter het nieuws. Gebruikmakend van openbare bronnen en interviews onthult DaanSpeak wat voordien verborgen was in de overvloed aan informatie. Van ieder gemeld feit wordt de bron vermeld. De artikelen zijn eerder verzonden naar abonnees van de gratis DaanSpeak mailing list.

Zeer interessante artikelen over electrosmog, maar ook over bredere onderwerpen.

Danger - Modern Food Habits Detected
Dit is, een in eerste instantie voor mezelf getypte, samenvatting om de feiten met betrekking tot metabolisme op een rijtje te krijgen, nadat ik enkele maanden heb besteed om deze feiten boven water te halen. Het is niet meer dan een opsomming van allerlei punten en er kan nog veel meer verteld worden, maar daar begin ik (iig nu) niet aan.

Darm Flora Beperking tegen Bechterew
Deze pagina is interessant voor je als je bekend bent met Bechterew oftewel Ankylosing Spondylitis. Er is goed nieuws te melden: tegenwoordig kun je er iets tegen doen. Nou ja, tegenwoordig, eigenlijk als sinds 1980. Sinds die tijd is nu gepensioneerd Professor/Immunoloog Prof. Dr. Alan Ebringer al bezig zijn theorie + oplossing te promoten in het medische wereldje.

Ergogenics Web Magazine
Ergogenics is het webmagazine voor en over de opgevoerde mens. ?Moet de mens dan zonodig opgevoerd worden??, zullen sommigen zich afvragen. ?Is de natuurlijke mens niet goed genoeg?? De vraag stellen is hem beantwoorden.

Het Bitje
Alles en dan ook echt alles over Electrosmog en de gerelateerde meetapparatuur.

Kanker-Actueel
Een zeer goede site boordevol informatie omtrent alternatieve, maar ook reguliere behandelingen voor kanker. De conclusie na het lezen van de site is duidelijk: Het is zeker mogelijk kanker te overwinnen !

De initiatiefnemer en ex-kankerpatient Kees Braam is het levende bewijs dat zelfs de ergste vormen van kanker te overwinnen zijn.

Binnenkort zullen er hopelijk ook artikelen te vinden zijn over de allernieuwste behandelmethoden met betrekking tot energy-medicine en de andere behandelingen zoals op www.newtreatments.org te vinden zijn.

MS Anders bekeken
De website wordt gemaakt voor iedereen die geen zin heeft om ''MS sloopt de zenuwen, dat weten we zeker'' te geloven en een andere persoonlijke weg wil vinden.

NatuurArts.nl
Een site over natuurgeneeskunde. Deze pagina is bedoeld om de natuurgeneeskunde onder de aandacht te brengen. Onder natuurgeneeskunde verstaan we een verzameling van geneeswijzen die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren en vaak onder de noemer alternatief vallen. Het woord complementair of aanvullend is echter een betere benaming. Het gaat om geneeswijzen die soms als alternatief kunnen dienen, maar in ieder geval aanvullend hun bestaansrecht hebben. Een chirurg kan bij u een gebroken been weer aan elkaar zetten, maar uw lichaam moet uiteindelijk het herstelwerk doen. Een arts kan u een anti-bioticum geven, maar uiteindelijk moet uw afweer de bacteri?n opruimen. Natuurgeneeskunde kan uw helpen uw immuunsysteem te stimuleren, kan herstel bevorderen en kan zodoende een goede aanvulling zijn.

Van Johan Bolhuis, arts met medewerking van Alexandra Alons, arts

Nederlandse Vereniging voor Autisme
Voor mensen met een aandoening uit het spectrum van autistische stoornissen (NVA)

Een perfect voorbeeld van hoe een ziektevereniging zou moeten zijn. Zeer veel objectieve informatie, niet alleen over reguliere behandelingen, maar ook veel alternatieve behandelingen.. De site is overzichtelijk en goed doordacht en een zeer waardevolle bron van informatie voor iedereen die meer over autisme en de behandelingen wil weten.

Pillie Willie Koerier
De grootste orhomoleculaire gezondheidssite van Nederland met zeer heldere artikelen over gezondheid.

Veel informatie over candida, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, M.E. en vele andere ziekten.

De artikelen zijn geschreven door Willie, wie zelf geen medische opleiding genoten heeft en uit de ICT-business komt. Door langdurige zelfstudie i.v.m. zijn eigen gezondheid is hij een expert geworden, maar zonder het nadeel van reguliere artsen: Pillie Willie legt alles haarfijn uit..

Een aanrader
Het artikel over chronische vermoeidheid is erg goed.
Alle artikelen zijn te vinden in de ''sitemap'' aan de rechterkant van de Pillie Willie site.

Roy Martina
''Ziek zijn is niet normaal'' en ''je niet lekker voelen ook niet''

Vitaliteit, Zelfheling, Zelf Ontwikkeling, gezondheid en preventie, dat is waar Roy Martina, arts voor preventie , zich voor inzet. Vitaal zijn is meer dan niet ziek zijn, het betekent harmonie tussen lichaam en geest. Het stimuleren van zelfverantwoordelijkheid is hierbij onmisbaar. De enige die jou je vitaliteit (terug) kan geven ben je ZELF ! Ziek zijn is niet normaal en jij kunt er wat aan doen! Als je eenmaal ziek bent kost het kapitalen om je weer beter te krijgen en vaak betaal je daar ook een prijs voor door de bijwerkingen van de medicijnen. Je kan veel beter in een vroeg stadium je laten na kijken met een Alternatieve Preventieve Keuring (APK) en veel ellende voorkomen.

WeGaanNaarHuis.nl
We Gaan Naar Huis: Informatie over wie we echt zijn en wat we kunnen doen om onszelf weer te vinden. Van belang is om ons ego en negatieve gedachten te laten varen en onconditionele liefde te omarmen..

Please note: The information on this website is not a recommendation for treatment. Anyone reading it should consult his/her physician before considering treatment. The author and publisher can't be held responsible for anything. Use on your own risk.